Mmmm..... cookies...

6. december 2017

Lejerbos landsformand har trukket sig

Bent Jacobsen fra Lejerbo Kolding har trukket sig som landsformand for Lejerbo. Det sker efter, at Lejerbo Koldings repræsentantskab d. 4. december 2017 besluttede at give bestyrelsen mandat til at melde sig ud af Lejerbo med henblik på at starte egen administration. 

Det betyder, at næstformændene, Anne Sakariassen og Gunnar Sørensen, vil fungere som formænd efter vedtægternes forskrifter. Helt konkret vil det dog være Gunnar Sørensen, der overtager landformandskabet, ind til der skal afholdes landsrepræsentantskabsmøde i maj 2018. 

”Det er naturligvis en usædvanlig og ærgerlig situation, vi står i lige nu, hvor Lejerbo København har opsagt administrationsaftalen med Lejerbo, og Lejerbo Kolding påtænker det samme. Men det er en samlet hovedbestyrelse, der bakker op om denne løsning. Og så står vi i bestyrelsen sammen for at værne om fællesskabet i både foreningen og forretningen Lejerbo. Lejerbo har en lang og solid historie, og vi skal fortsat bygge og administrere gode boliger til vores beboere over hele landet”, udtaler næstformand Gunnar Sørensen. 

Fakta

  • Lejerbo har eksisteret siden 1944 og administrerer i dag godt 43.000 boliger.
  • Boligorganisationen Lejerbo København har opsagt administrationsaftalen med Lejerbo pr. 1. juli 2018. Lejerbo København har 5300 boliger.
  • Boligorganisationen Lejerbo Koldings repræsentantskab har bemyndiget bestyrelsen til at opsige administrationsaftalen med Lejerbo med henblik på at starte egen administration. Lejerbo Kolding har 3500 boliger.
  • Efter udmeldelserne har Lejerbo fortsat 49 medlemsorganisationer fordelt over hele landet med i alt ca. 34.000 boliger.

For yderligere information kontakt: 
Fungerende formand Gunnar Sørensen, tlf. 21 72 88 95 
Administrerende direktør Palle Adamsen, tlf. 30 84 52 82 
Kommunikationschef Tine Staun Petersen, tlf. 30 84 52 96