Mmmm..... cookies...

Besøg folkemødet

Tur til Folkemødet på Bornholm fredag d. 14. juni 2024

Vi har booket bus og færgebillet – og så håber vi, at mange af jer bestyrelsesmedlemmer har lyst til at komme en dag til Folkemødet.

Programmet er endnu ikke offentliggjort, men vi har en aftale med Lejerbos direktør Palle Adamsen om at han vil introducere os til Folkemødet i BL’s store pavillon, der danner rammen om mange af mødets aktiviteter.

Vi tager af sted fra København kl. 6.30 og kommer retur samme aften omkring kl. 22.00. Alternativt med transport direkte fra Jylland til Bornholm med fly.

Om Folkemødet
Det primære formål med Folkemødet er at styrke demokratiet og dialogen i Danmark. På Folkemødet hyldes det danske demokrati og fællesskab. Der deltager flere end 1.000 foreninger, virksomheder, interesseorganisationer og politiske partier. Folkemødet skaber anderledes rammer om møder mellem beslutningstagerne i erhvervslivet, interesseorganisationer og politikere fra Folketinget, EU, kommuner og regioner. Og giver borgerne mulighed for at møde beslutningstagerne ansigt til ansigt.

Gratis og åbne events
Folkemødets rygrad er de events, som de politiske partier, organisationer, virksomheder og private borgere arrangerer. Et event er Folkemødets betegnelse for taler, debatter, seminarer, workshops og andre arrangementer. Desuden råder hvert af Folketingets partier over Hovedscenen på Cirkuspladsen i en halv time i løbet af Folkemødet. Der er gratis adgang til alle events og taler, der er registreret i Folkemødets program.

Festivalområdet
Folkemødets events bliver afholdt i mødelokaler, på skibe, i telte, under åben himmel, på restauranter mv. spredt over et område, der strækker sig over ca. en kilometer – fra Allinge Havns sydlige ende til Danchells anlæg i nord.

Mad og drikke
Fortæring: Morgen- og aftensmad på færgen, frokost på Folkemødet.

Pris
Pris ca. 2.500 kr. og dækker transport mellem København og Bornholm samt morgenmad på færgen, frokost på Folkemødet og aftensmad på færgen. Den endelige pris afhænger af deltagerantallet, da vi fordeler omkostningen mellem de deltagende.

 

Varighed

Tid og sted

Fredag den 14. juni 2024 fra kl. ca. 6.30 – ca. 22.00

Afgang fra DGI-byen i København fredag den 14. juni 2024 kl. 6.30. Vi er retur i København ca. kl. 22.00.