Mmmm..... cookies...

Vedligehold din bolig mens du bor i den

Mens du bor i din bolig, er det din egen opgave og pligt løbende at vedligeholde boligen indvendigt. Hvad du præcis skal og kan gøre i din bolig, kan du se i din afdelings vedligeholdelsesreglement. Det har du typisk fået udleveret, da du flyttede ind. 

Kan du ikke finde vedligeholdelsesreglementet, så tjek, om det ligger på din afdelings hjemmeside. Du kan finde din afdelings lokale hjemmeside her

Ellers kontakt din varmemester eller dit ejendomskontor. Du kan også finde oplysninger om din varmemester og dit ejendomskontor på afdelingens hjemmeside.  

Hvad gør jeg, når noget går i stykker i Min bolig?

Går noget i stykker i din bolig, som ligger ud over den almindelige vedligeholdelse, skal du have fat i din varmemester eller dit ejendomskontor, som kan hjælpe dig.

Du kan finde kontaktinformationer til din varmemester på din afdelings hjemmeside, og du kan skrive direkte til din varmemester på siden Min bolig, når du logger ind på
Mit Lejerbo.

Uden for åbningstid har din afdeling en løsning ved akut opståede problemer. Det kan være et akutnummer eller en akutliste til nogle håndværkere, som du kan finde i din beboermappe, din husorden eller på afdelingens hjemmeside.

Læs mere om, hvad du skal gøre ved akutte problemer her

HVAD GØR JEG, HVIS JEG OPDAGER SKADEDYR I MIN BOLIG?

Vi kender det alle sammen, når der er irriterende bananfluer i køkkenet, myrer der kribler over gulvet i stuen eller sølvfisk der suser afsted langs væggene på badeværelset.

Heldigvis er de fleste af disse små kryb harmløse og almindelige at finde i vores boliger af og til. Og de er oftest nemme at slippe af med, blot man er opmærksom på rengøring og husker at gå ud med skraldet. Bliver de ubudne gæster generende, invaderende eller til fare for mennesker og ejendomme, er der tale om skadedyr.

Læs mere om skadedyrsbekæmpelse her

Tips til rengøring og vedligehold
Varmemester Claus Refsgaard har en masse gode råd til, hvordan du vedligeholder og rengør din bolig, mens du bor i den. 

Har du brug for undertekster, så klik på det lille 'CC'-ikon nederst til højre og vælg 'Dansk'.