Mmmm..... cookies...

21. februar 2024

AlmenIndkøb er en god ide

Som boligorganisation kan man vælge at lade AlmenIndkøb stå for alle ens udbud. På den måde kan den enkelte boligorganisation sikre, at udbudspligten bliver overholdt og samtidig spare de ressourcer det koster at lave udbud. Boligselskabet Holstebro (BSH) har netop valgt at lade AlmenIndkøb varetage deres udbud inden for flytteboliger, tømrer, VVS, elektriker og elevatorservice.


Formand for BSH Anne Sakariassen fortæller:

”I BSH har vi valgt at være med i AlmenIndkøb. Der har aldrig været den store tvivl i bestyrelsen om, hvorvidt AlmenIndkøb nu også er en god ide. Men det betyder også meget for os at støtte lokale håndværkere og virksomheder. Derfor bliver alle lokale håndværkere og virksomheder inviteret til at afgive tilbud til de forskellige udbud via AlmenIndkøb.”

”Som boligorganisation skal vi sikre den bedste kvalitet og pris for det, der skal laves i vores boliger.  Igennem AlmenIndkøb kan vi netop sikre, at vores samlede udgifter holdes nede ved, at vi ikke selv skal afholde udgiften til de enkelte udbud. Samtidig har vi store forventninger til, at de kommende udbud resulterer i lavere priser end i dag, netop fordi opgaverne bliver konkurrenceudsat.”

Læs mere om AlmenIndkøb her