Mmmm..... cookies...

29. februar 2024

Info om ventelisten til Folkebo

Folkebo administreres af Lejerbo. Er du boligsøgende og står på ventelisten til Folkebo i Odense, skal du derfor huske at få oprettet en Mit Lejerbo-profil. Her registreres alt relevant kontaktinfo om dig, blandt andet din mailadresse. 

Sådan får du en profil
Desværre kan du ikke selv oprette profilen, og for at vi kan gøre det for dig, har vi brug for din accept. Derfor skal du sende en mail til os på kundeservice@lejerbo.dk og heri oplyse dit navn, adresse samt fødselsdato. Herefter opretter vi en profil til dig og sender dig en adgangskode, så du kan logge ind på ”Mit Lejerbo” via vores hjemmeside. 

Gebyr for brev
Når vi har din mailadresse, kan vi nemt sende et eventuelt boligtilbud til dig - netop via mail. Og det er helt gratis for dig. 

Vælger du ikke at få oprettet en profil og i stedet modtage boligtilbud pr. brev, skal du være opmærksom på, at det koster årligt 200 kr. i brevgebyr. Dette lægges oven i dit ventelistegebyr.

Ventetid
Vores kundeservice har lige nu mange profiler, der skal oprettes. Derfor kan du opleve ekstra ventetid, før du modtager dine login-informationer.