Mmmm..... cookies...

Ny Taastrupvej, Holbæk

I Holbæk har Lejerbo Holbæk opført 57 nye familieboliger. 

Afdelingen består af syv boligblokke, som er placeret i to forskudte rækker langs Ny Taastrupvej. 33 af de nye boliger er opført som toplansrækkehuse mens de resterende 24 lejligheder er bygget som almindeligt etagebyggeri. Lejlighederne har henholdsvis 1 og 4 værelser.

Boligerne i stueplan har adgang til en mindre, privat have mens boliger på 1. sal har altan.

Hent yderligere info om boligerne, se husleje, plantegninger m.v. her (pdf)

Energi-0
Afdelingen er bygget efter Lejerbos Energi O-koncept, hvilket betyder minimale forbrugsudgifter til de kommende beboere. 

Fællesområder
I og med boligblokkene er placeret i små forskydninger dannes et centralt og afskærmet fællesområde i midten. Her er etableret både græsplæne og bede samt legeområder til børn i flere aldre. Parkeringsområdet er samlet i én zone langs Ny Taastrupvej. Her findes også de fælles affaldsstationer.

Nærmiljø
Afdelingen er ideelt beliggende tæt på både Holbæk by, fjord, indkøbsmuligheder, skoler, fritidsaktiviteter og offentlig transport.

Der er således kort afstand til lokale skoler (både private og offentlige) samt flere daginstitutioner, bibliotek og kulturliv. Dagligvareindkøb findes under 1 km væk og Holbæk bycenter rummer yderligere en lang række spændende indkøbsmuligheder og specialbutikker, og tilbyder desuden et stort udvalg af cafeer og spisesteder.

Udover de traditionelle sportstilbud tilbyder området en golfklub og en lystbådehavn. Derudover har området en skøn og rig natur med gode muligheder for en lang række friluftsaktiviteter som MTB, vandring, havsvømning mv.

Trafikalt er byggeriet beliggende ud til Roskildevej med afkørsel til motorvejen. Holbæk Station ligger i relativ nærhed til afdelingen, og herfra kører der regionaltog og lokalbanetog samt almindelige bybusser. Der er desuden kort afstand til Holbæk Sygehus.

De første beboere flyttede ind 1. september 2022.

Klik her hvis du er interesseret i at stå på ventelisten til en bolig på Ny Taastrupvej